085 488 0000

Executive Search, Interim Solutions & Strategy Consulting

Voor teams en professionals in Legal & Compliance

Voxius is de specialist in de markt voor juristen op het gebied van executive search, interim solutions & legal strategy consulting. Wij zijn hierin al ruim 20 jaar een strategische partner van grote ondernemingen en de top van de advocatuur en het notariaat. Wij helpen onze opdrachtgevers in de volle breedte om maximale waarde toe te voegen aan de business: van het ontwerp van de juridische organisatie, het bepalen van de beste strategie en actieplannen tot en met het ontwikkelen van Legal teams middels het invullen van vaste en tijdelijke posities. Legal excellence: designed & delivered.

Onze opdrachtgevers bestaan uit grote ondernemingen met een (toekomstige) in-house Legal functie en de topkantoren in de juridische dienstverlening, zowel top 50-kantoren als niche-specialisten in advocatuur, notariaat en fiscaliteit.

Voxius focust zich op de top van de juridische arbeidsmarkt: wij bemiddelen alleen posities in Legal en Compliance, varierend een ervaringsniveau vanaf 3-4 jaar (advocaat-medewerker / legal counsel) tot en met eindfuncties als Chief Legal Officer, General Counsel, Corporate Secretary en Compliance director in het bedrijfsleven (van 10 tot 25+ jaar ervaring) en partnerposities in de advocatuur en het notariaat.

Top