085 488 0000

Interim Projects

Tijdelijke en flexibele inzet van senior bedrijfsjuristen, advocaten of kandidaat-notarissen, als afgebakend interim-project of als structurele flexibele schil.

Tijdelijke en flexibele inzet van (senior) bedrijfsjuristen, advocaten of kandidaat-notarissen, als afgebakend interim-project of als structurele flexibele schil.

Lease a Lawyer

Met 20 jaar ervaring in de Nederlandse markt voor juristen is Voxius een van de oudste en bekendste bureaus voor juridische interim-oplossingen. In 1997 waren wij met de start van Lease a Lawyer de eerste aanbieder in Nederland van in-house interim-support door ervaren juristen.

Snelle werkwijze

Omdat klanten vaak al een capaciteitsprobleem hebben op het moment dat zij ons benaderen, is onze werkwijze gericht op het bieden van een snelle oplossing. Wij kunnen binnen een of twee werkdagen geschikte en beschikbare kandidaten voorstellen.

Allereerst bespreken wij met u het profiel van de tijdelijke vacature en/of de omschrijving van het project; bij voorkeur komen wij daarvoor bij u langs als daarvoor tijd is. Via persoonlijk contact krijgen wij niet alleen een goed beeld van de aard van de werkzaamheden, maar ook van de werkomgeving en de cultuur binnen het kantoor of de onderneming. Zodoende kunnen wij altijd streven naar een optimale persoonlijke inpasbaarheid van de kandidaat.

Zodra het functieprofiel is doorgesproken, stemmen wij het beschikbare budget/uurtarief met u af en de nadere voorwaarden van onze samenwerking.

Daarna benaderen wij kandidaten in ons netwerk met een relevant track record, de juiste inhoudelijke ervaring voor het specifieke takenpakket en met name de juiste persoonlijke competenties om goed in uw organisatie te passen. Met onze 20 jaar ervaring in interim-ondersteuning kennen we alle goede interim-juristen in de Nederlandse profit-sector, en zij kennen ons; velen van hen hebben reeds eerder via ons opdrachten uitgevoerd. Wij kennen hun kwaliteiten en beschikken over de evaluaties van hun opdrachtgevers. Vervolgens sturen wij u per e-mail het CV van passende en beschikbare kandidaten. Daarbij ontvangt u een toelichting en een voorstel voor het uurtarief.

Hierna organiseren wij voor u de gesprekken met de kandidaten. Na uw selectie van een passende kandidaat zorgen wij voor de administratieve afronding van het proces, inclusief een geheimhoudingsovereenkomst en een eventuele Verklaring omtrent Gedrag.
Voor een optimale samenwerking houden wij tijdens de uitvoering van het project contact met de opdrachtgever en de interim-jurist.

Flexibele inzet

Sommige projecten vragen een flexibele inzet omdat niet bekend is hoe lang het project zal duren en hoeveel uren daaraan besteed zullen moeten worden. Ook hiervoor kennen wij de geschikte interim-juristen. Een oplossing van deze behoefte kan daarom snel geboden worden.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Remco Feuth
Consultant
feuth@voxius.nl
Telefoon: +31 85 - 488 00 00
Mobiel: +31 6 41 52 26 55
Peter Milders
Consultant | Partner
milders@voxius.nl
Telefoon: +31 85 - 488 00 00
Mobiel: +31 6 43 15 34 87
Robert Tol
Consultant
tol@voxius.nl
Telefoon: +31 85 488 00 00
Mobiel: +31 6 25 25 89 21
Judith van Haersma Buma
Consultant
vanhaersmabuma@voxius.nl
Telefoon: +31 85 - 488 00 00
Mobiel: +31 6 41 90 85 17
Al onze collega's
Top