085 488 0000

Search, Interim & Strategy

Voxius is de specialist in de markt voor juristen op het gebied van executive search, interim solutions & legal strategy consulting. Wij helpen onze opdrachtgevers in de volle breedte om maximale waarde toe te voegen aan de business.

Executive search

Executive Search consultancy voor Chief Legal Officer, General Counsel, Corporate Secretary, Compliance Director en andere senior posities in Legal en Compliance. Voor beursgenoteerde en andere top 500-ondernemingen en partnerposities in private practice.

» lees verder

Compliance services

Executive search en interim-oplossingen voor Chief Compliance, compliance officers en bij data protectie en privacy vraagstukken. Compliance Round Table: kennis sessies in besloten kring door en voor compliance professionals.

» lees verder

Strategy & Operations

Wij helpen directies en partnergroepen bij de vertaling van hun strategie in Legal en Compliance naar teams en mensen. Design & delivery: van organisatie-ontwerp en projectplanning tot en met executive search voor vaste en tijdelijke posities.

» lees verder

Interim Projects

Tijdelijke en flexibele inzet van (senior) bedrijfsjuristen, advocaten of kandidaat-notarissen, als afgebakend interim-project of als structurele flexibele schil.

» lees verder

Top